Noel - stúdióban, szabadban

2015. május 29., péntek

Ebben a blogban még nem fordult elő, hogy valaki más fotójával töltsek meg egy bejegyzést, de most ez az idő is elérkezett.

Régóta szeretem, sőt csodálom Szakál Szilvi baba- és gyerekfotóit, és elhatároztam, hogy ha egyszer lesz unokám, akkor elviszem hozzá egy fotózásra.

Noel áprilisban lett 15 hónapos, amikor is úgy gondoltam, hogy megérett az idő a cselekvésre. Felvettem a kapcsolatot Szilvivel, s megbeszéltünk egy május elejei fotózást dunakeszi stúdiójában. 

Kicsit tartottam attól, hogy kis unokám hogyan fogja elviselni a közel két órás fotózást, de aggodalmam fölöslegesnek bizonyult. A máskor oly mozgékony gyerek nyugodtan és jókedvűen vette birtokába a játékokat, és meglepő türelemmel viselte a különböző beállításokat a kanapén, kiságyban, széken, ládában vagy éppen egy szűk kosárban. Persze ehhez Szilvi személyes kisugárzása és profizmusa is kellett, aki időnként jó érzékkel engedte szabadon Noelt, hogy természetes mozgásigényét kielégíthesse, amikor már túl sokat ültettük egy helyben.

Noel mintha csak tudta volna, hogy mit várunk tőle, hatalmas nevetéseket produkált, amikor felszólítottuk: "nevess nagyot". Annak ellenére, hogy kiegyensúlyozott és vidám kisfiú, "rendelésre" korábban sosem csinált ilyet, magunk is meglepődtünk váratlan reakcióján.

Mivel szerencsénk volt az idővel, a fényképezést a szabadban, a Duna parton folytattuk. A képek magukért beszélnek, itt csak ízelítőt mutatok a remek fotókból, akit érdekel, egy bővebb válogatást is megnézhet.






















1 megjegyzés:

cerezo írta...

Gratulálok, nagyon helyes az unokád! :)

2015. június 1. 8:30

Megjegyzés küldése

 

2009 ·TiSza by TNB