Unokák és Duókák 2.

2016. november 28., hétfő

Unokáimról, Noelről és Félixről régen volt már bejegyzés, épp ideje, hogy pótoljam e hiányosságot (még akkor is, ha ez másnak nyilván nem jelent akkora örömet, mint nagyszülőként nekem).

Hétvégén Noellel kiszabadultunk egy kicsit a természetbe, s ilyenkor több lehetőség nyílik a fotózásra, mint a szűk beltérben. Természetes hát, hogy új képek születtek róla.

Őszi portrék - Trautmann Laurával

2016. november 20., vasárnap

werkfotók után (végre) jöjjenek az igaziak. 

Kicsit izgultunk, hogy a hideg napok után hol találunk egyáltalán némi őszt a városban, olyat, ami nem csak az avarban létezik, hanem a növények levelein is, végül úgy döntöttünk, hogy a Vérmezőn próbálkozunk. Nem biztos, hogy jól tettük... lehet, hogy jobban jártunk volna a mindig sok lehetőséget kínáló Népligettel - de ezt már sosem tudjuk meg.

Az ősz ugyanis nagyrészt már elvesztette pompáját, s nagyon kellett keresgélnünk a helyeket, ahol színes háttérrel fotózhattunk.

Dermesztő, szinte téli hideg volt, ezért Laura végig kabátban maradt, egy-két fotó erejéig vált csak meg tőle. A kabát nélküli képek viszont sajnos kissé életlenre sikerültek, így nem dolgoztam ki őket. Helyettük néhány kiegészítővel (sál, kendő) próbáltuk változatosabbra varázsolni az eredményt.

Őszi portrék - Trautmann Laurával (werk)

2016. november 8., kedd

Laurával őszi portréfotózást terveztünk a hétvégére, amelyhez megpróbáltunk sminkest is keresni a facebook egyik szakmai csoportjában. Örömünkre Kovács Gabi hamar jelentkezett a munkára. Javaslatára megkerestem Viniczai Sárát, aki fodrászként szintén vállalta a közreműködést a TFCD-fotózásban.

Így már csaknem teljes stábbal vághattunk neki a munkának (mint fotózás közben kiderült, egy stylist még jól jött volna a csapatba).

Mind a smink, mind a frizura csodálatos lett - ilyen profi előkészítéssel még sosem indulhattam el fotózásra: köszönet érte a résztvevőknek! 
 

2009 ·TiSza by TNB