Portréfotózás - Adrienn és Szabolcs

2012. február 6., hétfő

Illés Adrienn és Nyitrai Szabolcs Mezőkövesdről utaztak fel Budapestre a fotózás kedvéért. Adrienn sminkesről is gondoskodott Jánvári Noémi személyében. A csapathoz Molnár Mónika  is csatlakozott, aki már nem először segédkezett nekem a porték készítésében.

Adrienn számára nem volt ismeretlen a modellmunka, Szabolcs azonban ezúttal először, a párja kérésére állt a kamera elé. Párfotózásban még nekem sem volt tapasztalatom, ezért különösen örültem a lehetőségnek.  Nagyon fontosnak tartottam, hogy a képeken ne egyszerűen csak jelen legyen a két személy, hanem valamilyen kapcsolat is létrejöjjön közöttük. A szerelmes beállítások persze különösebb segítség nélkül is jól sikerültek, de remekül ment a kevésbé magától értetődő, "megjátszott" érzelmek kifejezése is. A két fiatal nagyon lelkesen vetette bele magát a fotózásba és ez meg is látszik a képeken. Nagyon élveztem!

A Margitszigeten mindig jó háttereket lehet találni, amelyek meglepetésemre még így a semmilyen télben is nagyon kellemes színeket produkáltak.

 





  
  


 



És végül jöjjön a lelkes csapat:


Modell: Illés Adrienn és Nyitrai Szabolcs
Smink: Jánvári Noémi
Asszisztens: Molnár Mónika


4 megjegyzés:

Kecskeméti Fotókör írta...

A 9/13 és 11/13-as szerintem a legőszintébb, számomra legalábbis filmbe illő jelenetek.

2012. február 6. 13:22
TiSza írta...

Köszönöm Krisztián! A 9. nekem is a kedvencem.

2012. február 6. 14:31
Kozma Erzsébet írta...

Csaknem esküvőfotózásra volt bemelegítés...:-)
Nagyon jók lettek, a 3,4,6,9,11,12 a kedvencek. Esetleg egy hangulatos, színben passzoló sál a lány nyakára nem ártott volna, mert színben egyforma volt a kabátjuk. De ez csak az én véleményem és nem biztos, hogy helytálló, hisz az ízlések igen különbözőek.

2012. február 6. 16:25
TiSza írta...

Erzsi, egyetértek! Fel is hívtam a figyelmüket előre, hogy hozzanak többféle kiegészítőt, hogy színesebb legyen az eredmény. Meg is fogadták az intelmet, és egy nagy táskával érkeztek, de úgy belemelegedtünk a fotózásba, hogy már csak a legvégén jutott eszükbe, hogy elfelejtettük használni a hozott holmikat :-)

2012. február 6. 17:36

Megjegyzés küldése

 

2009 ·TiSza by TNB