Retrófotózás Vicával

2019. augusztus 10., szombat

Amikor az unokáimmal  néhány hete meglátogattuk a Vasúttörténeti Parkot, úgy magával ragadott a hely hangulata, hogy elhatároztam, visszatérek majd egy régies stílusú portréfotózásra. 

Hamarosan meg is szerveztem a fotózást, ám néhány nappal az esemény előtt a nagy kánikula (35 fokos meleg) miatt lemondtam a találkozót. Ilyet még sosem csináltam azelőtt, kicsit szégyelltem is magam, de úgy gondoltam, hogy nincs értelme végigszenvedni a fotózást úgy, hogy a meleg rányomja a bélyegét az eredményre...

Egy héttel ezelőtt újra elérkezettnek láttam az időt, hogy megpróbálkozzam a szervezéssel. Mivel a korábbi modell nem ért rá, a facebook egyik TFCD-csoportjában hirdettem meg lehetőséget. A felhívásra Petrovics Vica jelentkezett, akivel a múlt hétvégén meg is valósítottuk az elképzelést.

Vica nagyon lelkesen látott hozzá az előkészületekhez: sminkest keresett (az enyém épp nem ért rá) és ruhát is bérelt, ami éppen megfelelt az elképzelésünknek. A kamera előtt nagyon invenciózusan mozgott, látszott, hogy nem ez az első modell-próbálkozása.

Modell: Petrovics Vica
Smink: Orosz Ivett
Ruha: TiCCi Rockabilly Clothing
Helyszín: Budapest, Vasúttörténeti Park








  

2 megjegyzés:

Cséfalvay Katalin írta...

Nagyon klassz lett! Szép a modelled, jól megtaláltátok (te és a modelled) a stílust! Legjobban a 4. és a 9. kép tetszik!

2019. augusztus 20. 9:22
TiSza írta...

Köszönöm Katalin!

2019. augusztus 20. 9:26

Megjegyzés küldése

 

2009 ·TiSza by TNB