Őszi portrék - Trautmann Laurával

2016. november 20., vasárnap

werkfotók után (végre) jöjjenek az igaziak. 

Kicsit izgultunk, hogy a hideg napok után hol találunk egyáltalán némi őszt a városban, olyat, ami nem csak az avarban létezik, hanem a növények levelein is, végül úgy döntöttünk, hogy a Vérmezőn próbálkozunk. Nem biztos, hogy jól tettük... lehet, hogy jobban jártunk volna a mindig sok lehetőséget kínáló Népligettel - de ezt már sosem tudjuk meg.

Az ősz ugyanis nagyrészt már elvesztette pompáját, s nagyon kellett keresgélnünk a helyeket, ahol színes háttérrel fotózhattunk.

Dermesztő, szinte téli hideg volt, ezért Laura végig kabátban maradt, egy-két fotó erejéig vált csak meg tőle. A kabát nélküli képek viszont sajnos kissé életlenre sikerültek, így nem dolgoztam ki őket. Helyettük néhány kiegészítővel (sál, kendő) próbáltuk változatosabbra varázsolni az eredményt.

A fotók létrejöttéhez nem lehet elégszer köszönetet mondani a résztvevőknek:

Smink: Sminkes Gabi
Fodrász: Viniczai Sára



  




  


4 megjegyzés:

Kozma Erzsébet írta...

Abszolút favorit az ötödik, de nagyon tetszik a 2,6,8 is. A modelled nagyon szép, a sminkje viszont lehetne kissé szolidabb, de lehet, hogy csak én vagyok túl maradi.

2016. november 22. 16:32
TiSza írta...

Köszönöm, Erzsi! A hangsúlyos őszi sminket én magam kértem, mert nem egy általános fotósorozatot akartunk csinálni, hanem egy kicsit extrémebbet. (Eredetileg "ősztündér" lett volna a koncepció, de nem volt hozzá megfelelő öltözetünk, így egy kicsit vissza kellett lépnünk az eredeti elképzeléstől.)

2016. november 22. 20:08
Cséfalvay Katalin írta...

Tetszenek! Nagyon harmonizal a modell a valasztott szinekkel!

2016. november 24. 14:04
TiSza írta...

Köszönöm Katalin. Igen, a színharmónia fontos szempont volt.

2016. november 24. 14:38

Megjegyzés küldése

 

2009 ·TiSza by TNB