Jegyesfotózás: Laura & Lala

2018. november 4., vasárnap

2013-ban egy korábbi modellem, Feiler Krisztina szervezett meg egy fotózást két barátnőjével. Itt ismertem meg Trautmann Laurát, akit azóta többször is felkértem egy-egy közös munkára. A létrejött termés elég változatos, a fotózások között volt:

Pin up fotózás



A legutolsó alkalommal készült képek egyikét (ami azóta is az egyik legkedvesebb portréfotóm) a Zonarama internetes fotómagazin beválogatta az Editor's Choice rovatba: 


Smink: Sminkes Gabi 
Fodrász: Viniczai Sára

Laura jelenleg is az egyik legkedvesebb modellem. Egy hobbifotósnak nagy élvezet olyan modellt fotózni, aki bár ugyanúgy amatőr, mint én, mégis megbízható, szép, jól mozog, sokféle arca van és mindemellett még öröm is vele dolgozni. Az sem hátrány, ha soha nem késik el (utálom ha valaki az én időmet rabolja), a fotózásokon pedig maximálisan bedobja magát és zokszó nélkül bevállalja a kellemetlenségeket is - a TFCD-fotózások alkalmával bizony nem könnyű ilyen modellt kifogni...

Az eddigiektől eltérően ezúttal Laura kért fel egy jegyesfotózásra a párjával, Lalával. Helyszínül az Alcsúti Arborétumot választottuk, ahol az ősz teljes pompájába öltözve várt ránk.
















És hogy fekete-fehér kép is legyen:


6 megjegyzés:

Cséfalvay Katalin írta...

Remekül sikerültek, nagyon bensőséges hangulatot árasztanak!

2018. november 13. 8:13
TiSza írta...

Köszönöm! Jól éreztük magunkat, a kezdeti elfogódottság hamar elszállt, Laurának egyébként is nagy rutinja van a fotózásban, ami sokat segített.

2018. november 13. 8:16
Linda írta...

Szépek a képeid! :)

2019. január 16. 9:41
TiSza írta...

Köszönöm :)

2019. január 16. 13:12
lidusmink írta...

nagyon tetszenek a képek :) Jó látni hogy vissza adja a kép az érzelmeket :)

2019. január 29. 22:37
TiSza írta...

Köszönöm, örülök, hogy tetszenek. :)

2019. január 30. 7:26

Megjegyzés küldése

 

2009 ·TiSza by TNB