Őszi portrék Pallag Csengével

2020. november 10., kedd

A werkfotók után jöjjenek a kész fényképek.


Az ősz már javában festegette a fákat, amikor a népligeti fotózást szervezni kezdtük. Félő volt, hogy a következő hétvége már kopasz természettel fogad minket, ezért nem akartunk tovább várni. Modelljeinkkel azonban nem tudtunk megfelelő időpontot találni, így kapóra jött, hogy a 17 éves Csenge (aki fiatal kora ellenére nem először állt kamera előtt) épp akkor keresett fotózási lehetőséget a facebookon. 





Így találtunk egymásra, s rögtön meg is beszéltük, hogy Csenge többféle ruházattal is készül, ami változatosabbá teheti a fotózást. Sminkes Gabitól egy nagy esernyőt is kaptunk, ami szintén hozzájárult a fotók sokszínűségéhez.


Amit kéretünk nem ilyen-olyan jelképnek tekinteni (korunkra jellemzően már az is borzasztó, hogy erre külön ki kell térni), hanem annak, ami: egy fotózás színes kellékének.

Modell: Pallag Csenge
Smink: Sminkes Gabi



 









5 megjegyzés:

Cséfalvay Katalin írta...

Igazi őszi színharmónia van a képeiden. A személyes kedvencem az utolsó!

2020. november 15. 20:58
TiSza írta...

Köszönöm! Kár, hogy lemaradtál magáról a fotózásról. Majd bepótoljuk!

2020. november 16. 15:20
Cséfalvay Katalin írta...

Remélem, lesz rá lehetőség!

2020. november 17. 18:11
cerezo írta...

Hú, de érdekes karakter! Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű a modelled, amikor mosolyog, de nekem nagyon tetszik ez a komor feeling.

2020. december 4. 17:35
TiSza írta...

Köszönöm! Valóban, csak nagyon kevés mosolygós kép készült, mert már a fotózás során látszott, a komorabb hangulatra érdemesebb ráfeküdni, az állt jobban a modellnek.

2020. december 5. 9:07

Megjegyzés küldése

 

2009 ·TiSza by TNB