Portréfotózás - modell: Zámbó Petra

2011. augusztus 22., hétfő

Ezúttal nem (a szinte már szokásosnak mondható) TFCD-fotózáson vettem részt, Petrával ugyanis családi kapcsolatokon keresztül ismerkedtem meg. Magát a fotózást is Dávid fiam és felesége Zita találta ki és szervezte meg Baján. A fiataloknak ezen túlmenően is sokat köszönhetek, mivel a 2,5 órás esemény alatt végig a segítségemre voltak.

Petra alaposan felkészült a fotózásra: hozott magával jó néhány váltás ruhát, cipőt, sálat, kendőt, kalapot, napszemüveget, sőt még egy buborékfújót is.

Elkészítettük a kötelező egész- és félalakos portrékat is, de a változatos eredményhez sokat segített a "stáb" jókedvű és kreatív ötletelése. Ehhez nagyszerű partner volt a gyönyörű és dekoratív Petra is, aki mindent bevállalt, amit kitaláltunk, így aztán sokféle kép születhetett a glamourtól egészen a (majdnem) punkig. Az eredményből egy kis ízelítő: 


 

 







Így lehet elcsúfítani egy gyönyörű lányt - nagylátóval eltorzítva közelről, szemcsézett urban acid színvilággal, erősen kiemelt, kontrasztos részletekkel:


Végezetül egy kép a stábról és néhány rekvizitumról:



3 megjegyzés:

Kozma Erzsébet írta...

1,7,9,10,12 ami a legjobban tetszik, de választani igen nehéz volt. Érdekes a frizura, mindig tudtam csodálni azokat akik merték vállalni a különleges dolgokat.

2011. augusztus 22. 8:46
Kecskeméti Fotókör írta...

Petra horoszkópja véletlenül nem ikrek? Kettős személyiség...
A balról fotózott képek jobban tetszenek!

2011. augusztus 22. 10:42
TiSza írta...

Köszönöm!
Erzsi, valóban nem lehetett semmi döntés ebbe a sokáig növesztett gyönyörű hajba belevágni!
Krisztián, nem tudom hogy ikrek-e - de a két arcfél tényleg érdekes kettősséget mutat. Nekem élvezet volt fotózni mindkét oldalról :-)

2011. augusztus 22. 20:23

Megjegyzés küldése

 

2009 ·TiSza by TNB