Emma

2014. december 12., péntek

Nemrég egy családi eseményen három régi ismerős, Laura, Lili és Emma került a kamerám elé. A lányok először nehezen álltak kötélnek, szinte úgy kellett kikönyörögnöm néhány percet, amikor is végre félrevonulhattunk egy rokonoktól mentes, kevésbé zsúfolt kis helységbe. Legnehezebben a középső lányt, Lilit lehetett meggyőzni, de amikor látta, hogy a többieket fotózom, neki is megjött a kedve.

Amikor végeztünk, visszamentünk a társasághoz. Egy óra múlva Emma egyszer csak megfogta a kezem, és közölte, hogy újra fotózni akar. Nagyon elszántan vetette bele magát a fényképezésbe. Úgy tette-vette magát, mint egy igazi kis modell. Minden instrukciót igyekezett követni a maga kétéves módján (egy tollat például nem sikerült kiimádkoznom a kezéből), nem véletlen, hogy ekkor születtek róla a legjobb képek.

Most egyelőre az ő fotóit mutatom, később talán majd jön a másik két lány is.



 


2 megjegyzés:

cerezo írta...

Az utolsó előtti képet nézegetvén olyan benyomásom van, mintha egy korabeli festményt néznék. Nem is tudom, mitől. Talán a kis modell beállítása, talán a hihetetlen komolysága, vagy talán a fotó elmondhatatlan bája, finomsága, esetleg színvilága... Igazán tetszik!!

2014. december 12. 17:47
TiSza írta...

Köszönöm. A fotók láttán nekem is a régi festmények jutottak eszembe, ezért valóban ilyesmi hatást próbáltam elérni a kidolgozásnál. Látható is, hogy nem egységes a színviláguk - kóstolgattam a különböző lehetőségeket.

2014. december 12. 18:55

Megjegyzés küldése

 

2009 ·TiSza by TNB